Allmänt, YouTube

Omöjligt

Det är helt enkelt omöjligt att ta sig igenom Walmart utan att köpa något! 😉

I och för sig hade jag ju för avsikt att shoppa lite grann, men helt plötsligt hittade jag både det ena och det andra som inte var med på shoppinglistan. Oj, så det kan gå! :mrgreen:

Idag blev det mycket sightseeing, till kusten, förbi äppelodlingar, m m, och så hann vi med lite shopping också. Tanken var att dagen skulle vara shoppingfri, för att jag behövde vila mina ben, men inte kunde jag låta bli… Vi kollade lite i olika affärer men det var bara på Walmart jag verkligen köpte något.

Här känns ungefär som hemma, men en del saker är verkligen annorlunda. K har nu hört mig hojta ”TITTAENSKOLBUSS” så många gånger, så fort vi sett en typisk gul skolbuss, att hon har lovat att köra mig till deras parkeringsplats, så jag får fota. Vidare längtar jag efter att få fota en brandpost, bara vi hittar en där det går bra att stanna och ingen kör bakom oss precis då.

Ja, vadå? Vi har alla våra olika böjelser och begär. 😉

[tags]sightseeing, annorlunda, skolbuss, brandpost, People are strange, The Doors[/tags]

2 kommentarer på “Omöjligt”

Kommentarer är stängda.