Allmänt

Oväntat besök

I morse, precis när jag lämnat datorn och hällde upp mera kaffe, hörde jag B ropa: – Go to the front! Go to the front! medan han själv rusade mot framsidan av huset. Förbluffad vände jag mig om, lagom för att se två hästar promenera ut ur bild (widescreen-TV:n, ni vet 😉 )!

De försvann mot en äng bakom kullen längs uppfarten, så han ringde polisen och talade om att två hästar var lösa efter den väg som går förbi här. Då vägen är både smal och slingrig kan det gå illa. Hoppas nu att allt går bra och att hästarna antingen hittar hem igen eller blir infångade innan något händer.*

(Sorteras under avdelningen Livet på Landet.)

[tags]hästar[/tags]

*) Nej, jag försökte inte själv, då dels hästarna hade för stort försprång, dels var jag nyuppstigen och iförd pyjamas. Den anblicken kan faktiskt skrämma hästar i sken.

2 kommentarer på “Oväntat besök”

    1. Jag tänkte ta fölet i en grannes hage. Brunskäck – blir det bra? Jag har ju en extra väska att trycka ner det i. 😉

Kommentarer är stängda.