Allmänt, Foto

Friterat

Här friterar de verkligen ALLT i matväg. Jag har tidigare provat friterad glass (!!!) och den här gången var det friterade skaldjur på menyn.

Längst fram till vänster, tillsammans med french fries och en burk coleslaw, är fried lobster (hummer). Bakom den är fried onions (lökringar). Längst fram till höger är fried shrimps (räkor, med skalet kvar på stjärten – viktigt vetande när man ska äta dem). Bakom dem är fried scallops (kammusslor) och längst bak fried clams (musslor).

Det blev bara en lökring och lite strips över när vi ätit färdigt. Gott gotti-gott-gott!

(Var inte oroliga, jag kommer att äta hummer utan frityr också!)

[tags]friterat, skaldjur[/tags]

4 kommentarer på “Friterat”

  1. Jag skulle nog få gallbesvär av så mycket friterat. Jag älskar friterat och skulle inte kunna hejda mig 😉

    Jag är så avundsjuk på din USA-resa att jag blir nästan tokig.

    1. Jag gillar också friterad mat, men nu får jag mitt lystmäte. Det spelar ingen roll vad du än beställer, du får alltid fries (strips) till (som vi fick till den friterade hummern).

Kommentarer är stängda.