Allmänt

Handtork

Jag måste ju berätta om handtorkarna de har på varuhusens toaletter. Första gången jag provade en höll jag evinnerligen på att skratta ihjäl mig. 😆

De blåser så ini bomben hårt att skinnet på ovansidan av händerna liksom fladdrar ut mot sidorna, ungefär som läpparna på en spaniel som stoppar ut huvudet genom sidorutan när man kör bil. Det ser skitkul ut!!! 😆

Dessutom blir händerna verkligen torra, inte som med de fisljumma svagblåsare jag träffat på hemma i Sverige, där man knappt märker att man försökt torka händerna då de slutar blåsa. Eller finns det någonstans? Jag har bara träffat på gamla svagblåsare, kanske någon annan vet bättre?

[tags]handtork[/tags]

2 kommentarer på “Handtork”

  1. Vad hände med de där inläggen där du somnar framför tv:n och inte viker tvättberget?

    Handtorken blåser inte så hårt då det kan trycka in baciller i huden. Svag handtork innebär att man ska gnugga händerna frenetiskt samtidigt som det blåser, för då blir det torrt.

    1. Somnar ifrån tvättvikningen? Åh, var inte orolig, snart är jag hemma igen och fortsätter med det.;)

Kommentarer är stängda.