Allmänt

Hummerfest

Nu har jag provat hummer i tre varianter: friterad (på Markey’s), i röra (lobster roll på Weathervane) och nu TVÅ (2) stycken hemkokta, med smör och andra tillbehör.

Aaahhhh! Den hemkokta hummern var bäst, med lobster roll som god tvåa. Inte för att trean var dålig heller, men någon måste ju bli sist när jag rangordnar. 😉

Tyvärr verkar det som att askmolnet ger med sig, så jag måste nog åka hem på lördag. Vi har nu upptäckt att jag hade behövt minst en vecka till för att hinna äta allt som ”måste” smakas. (Vi kan inte lägga in fler mål per dag, då spricker vi.)

Idag har det varit kvavt hela dagen. Att ett åskväder med regn drog förbi hjälpte inte ett dugg – det blev inte svalare, bara ännu högre luftfuktighet. Mina ben är smäckra som en elefants, och fötterna är runda som jäsbullar på ovansidan.

All maten försöker jag motionera bort genom att shoppa i luftkonditionerade gallerior, så länge jag orkar. K har bättre shoppingkondis än mig men kommer antagligen att inte vilja shoppa något på flera år månader veckor dagar sedan jag åkt hem. 😆

Nu börjar jag faktiskt vara ganska färdigshoppad. Allt jag tänkt köpa har inte blivit av, och om värmen kommer så orkar jag inte shoppa mera. En del saker har lämnats tillbaka, men jag har behållit mycket. Alldeles för mycket; var tvungen att köpa mig en extra resväska… *harkel* (Egentligen två, en till handbagaget också.)

UPDATE
Det blev hummer i en fjärde variant också: lobster quesadillas.

[tags]hummer, kvavt, shopping, resväskor[/tags]

2 kommentarer på “Hummerfest”

  1. Verkar vara en härlig resa du är ute på. Med mycket gluffa gluffa. Bara jag tittade på dom där friterade högarna så gick jag upp ett kilo 😀 Jag skulle gärna vilja sitta vid det där fönstret och kolla in djurlivet. Skicka adressen 😉

    1. Bara så du vet: nu förstår jag varför alla kläder här har resårmidja… :mrgreen: När man äter ute ingår alltid påfyllning av både mat o dryck, ifall man ”fått för lite” första varvet. 🙄

      Som tur är slipper jag betala för min egen viktuppgång när jag åker hem. De tar bara betalt för extraväskan.

Kommentarer är stängda.