Allmänt, Foto

Slutet närmar sig

Slutet på den här supertrevliga semestern närmar sig med raketfart! Jag är fylld av blandade känslor: dels vill jag inte åka tillbaka till vardagen, dels längtar jag efter mina gosingar (både två- och fyrbenta).

Dagen idag är vikt för utflykt, och under morgondagen blir det att försöka packa allt jag köpt i alldeles för små och få väskor. :mrgreen: Samla ihop alla sladdar jag brett ut i köket (försöker hålla mig till ett rum, så är chansen större att jag får med mig allt hem), välja vad som ska/kan gå att packa i handbagaget, etc.

Nu är det snart färdigt med att spana in gräsklipparmannen 😉 som varit här inte mindre än tre gånger under mitt besök. Han är alldeles för benig för min smak, men i brist på bröd får man äta limpa, eller hur det nu var…

Varje gång jag kommer ihåg att försöka fotografera fölet (jättegulligt!) som går med sin mamma i en grannes hage, så är hästarna inte på humör. Antingen står de längst bort i hagen eller också ligger lillan och sover. Sorry, Å, du får inte se någon bild på dem!

Jag har ätit många godsaker under min vistelse här, men faktiskt inget godis!  😯 Det försökte jag åtgärda genom att köpa en massa chokladgodisar igår, även om det inte var världens smartaste sak att göra när det var typ 100 grader i bilen (stekande sol). Så fort vi kom hem åkte hela kassen med godis in i källarkylen, så jag siktar på att ta hem dem istället. De blir nog uppätna till slut!

[tags]semester, packning, godis[/tags]