Allmänt

Rationell

Jag är rationell när jag packar upp resväskorna. Ett plagg om dagen, med väskorna fortfarande liggande kors och tvärs över hallgolvet. Förändringen är nu att locken är öppnade, så väskorna tar dubbelt så mycket plats. Nå, vi får se om jag kommer igång ikväll. Igår blev det en tidig kväll för mig.

Efter att ha jobbat hela dagen, åkte jag till macken för att tanka och köpa snus till farsan. Så över till honom, och berätta en snabbis om vad jag gjort och sett under resan. Efter det in på affären, för att handla mat. Hem, snabblaga middag (varmkorv m bröd), koka kaffe-på-maten och så äntligen få lägga upp mina (fortfarande) svullna fötter i soffan, med telefonen och TV-fjärren inom bekvämt räckhåll…

Jag hade vaga planer att sova på soffan, men sonen kom förbi innan jag hann somna – och då höll jag mig vaken ett tag till. 😉 Han hade köpt en (försenad) födelse-/morsdagstårta som vi fikade ifrån. Från dottern hade jag redan på söndagen fått presenter; en kaffeburk, en äggklocka och en bok hon ”skrivit själv”. *snirf* Honungsplåster på det ömma modershjärtat.

(Om jag orkar tömma kameran ikväll, så ska ni få se bild på presenterna.)

Jag är lite lätt jetleggad (snygg  svengelska, eller hur?) men åt fel håll – tror jag?!? 🙄 Det här med tidsomställningen gör mig mest bara förvirrad, i alla fall de närmsta dagarna. Jag orkar upp och iväg till jobbet på morgnarna, men dygnet känns lite snedvridet. De ljusa nätterna här hemma – efter två veckor med mörka nätter – ställer också om min kroppsklocka. Nå, ge mig ett par dagar så är jag som vanligt igen.

[tags]packa upp, födelsedag, mors dag, presenter, jetlag, tidsomställning[/tags]

2 kommentarer på “Rationell”

  1. Jag har också en förmåga att ställa resväskan på golvet och sedan inte packa upp den. Eftersom jag reser en del i jobbet händer det att jag inte packar upp väskan förrän det är dags att packa den igen. Och ändå så tar det inte många minuter bara man gör det!

    1. Jag reser så sällan, så mina väskor skulle bli stående ett år eller så, om jag inte packade upp dem innan jag ska iväg nästa gång. Nu letar jag efter galgar att hänga min nyinköp på, så jag får upp dem ur väskorna någon gång…

      (Jag var ju på IKEA veckan innan jag åkte iväg, men var satte jag galgarna jag köpte???)

Kommentarer är stängda.