Allmänt

Tidshaverist

Jag har vänt dygnet flera varv under de senaste dagarna, men börjar nu vara i balans med mig själv. Tack och lov för det, eftersom mobilen – som tjänstgör som väckarklocka – behagade självdö under natten… Jag vaknade 20 min efter den skulle ha ringt och insåg att jag skulle laddat batteriet igår. Ja, ja – jag hann till jobbet i tid.

Jajamensan, jag jobbar, trots att det är s k klämdag. Det skiter jag i, eftersom jag nyss gjort av med två semesterveckor och inte har tid/råd (stryk det som ej önskas) att använda ytterligare en semesterdag, då jag har så mycket arbete som samlats på hög under min frånvaro.

Uppackningen av mina resväskor går väl sådär… Jag kör fortfarande ett-plagg-i-taget och väskorna dekorerar fortfarande hallen. När jag var till IKEA, veckan innan jag reste iväg, köpte jag en eller två förpackningar galgar (att hänga mina blivande shoppingfynd på). Nu är de (galgarna, inte shoppingfynden) spårlöst borta, men jag hittar dem nog snart. Kanske. DÅ ska jag tömma väskorna, jag lovar!

Mina fötter börjar närma sig normalstorlek, efter att ha varit svullna i flera veckor! När jag kom hem, trodde jag att juniorerna lånat mina gå-ut-och-röka-tofflor och spänt åt remmarna i dem, för jag fick dem inte på fötterna! Nu går det lättare att få på dem, så antingen a) har fötterna minskat i svullnad, eller också b) har jag vant mig…

[tags]dygnsrytm, klämdag, shoppingfynd, galgar, svullna fötter[/tags]