Allmänt

Som vanligt

Nu är allt som vanligt igen här hemma. Jag försöker komma ikapp med alla TV-inspelningar som gjorts under de veckor jag varit bortrest, så det blir inte mycket annat gjort.

Visst, jag har diskat en jättedisk jag samlat ihop under veckan, och idag lagade jag mat och bjöd A (som ”råkade” komma lagom vid middagstid). Planer finns på att diska ännu en disk, inte i jätteformat, och att börja packa upp väskorna. TV:n vilar för tillfället, däremot hör jag på min ljudbok.

Det har regnat och stormat här idag. Ingen åska, inte vad jag har hört, men häftiga regnskurar som piskat mot fönstren. De har kommit och gått under hela dagen, men nu – under kvällen – verkar det ”bara” blåsa. Solen visar sig faktiskt just nu!

Ååhhh, vad jag är tråkig nu för tiden! Jag ursäktar mig med att jag inte kan koncentrera mig medan jag lyssnar på det spännande slutet av boken. Dessutom har jag varit väldigt trött, men börjar nu ha sovit ikapp de timmar jag behövde.

[tags]TV-inspelningar, jättedisk, regnstorm[/tags]

2 kommentarer på “Som vanligt”

  1. Heej, nu har jag lekt privatdetektiv en stund här, läst bakåt och försökt lista ut var du varit. San Fransisco, har jag rätt? Fantastiskt i så fall, å vad jag längtar till Californien! Det var hundra år sen jag var där, 1981…oops men det var mitt livs resa som jag aldrig glömmer!
    Har du vänner där som du bodde hos kanske? Berätta, jag är så+ nyfiken!
    Kram o välkommen tillbaka till den svenska sommaren

    1. Hej, Paula! Tyvärr är du på fel kust – jag har varit på USA:s östkust, i New England-området. Rättare sagt i New Hampshire. Jag har besökt en av mina syterdöttrar och hennes man, och vilat, sett mig omkring och shoppat. Framför allt shoppat… 😉

Kommentarer är stängda.