Allmänt

Nationaldag

Hoppsan! Det var visst nationaldag idag, vilket jag missade med stor marginal.

Jag har istället ägnat mig åt vardagliga små saker:

  • Visat mina shoppingfynd åt C.
  • Hittat en Död Stor Fågel (trast? duva? har inte kollat nära) under bron. Måste vara froppisens.
  • Sett klart alla inspelningar.
  • Handlat (skånsk?) färskpotatis som jag kokade och åt på smörat tunnbröd.
  • Kört en tvättmaskin och slängt i en till.
  • Handdiskat både före och efter middagen.

Annars har jag inte gjort så mycket. 😉

Inte förrän vid 22-tiden satte jag ut fasadflaggan, nationaldagen till trots, för jag hade helt glömt bort att det var flaggdag. I vanliga fall sätter jag ut den när jag fyller år (i slutet av maj) och så får den sitta ute på väggen tills juniorerna fyllt år (i slutet av augusti). Nu missade jag det, då jag var på resande fot under min födelsedag, och då gick det så här!

Planerna för kvällen är att ta med mig Miss Piggy i sängen, för att se på SVT Play. Jag missade de sista avsnitten av ”Brottet och straffet”, och kunde inte spela in dem, p g a att de krockade med andra inspelningar jag hade programmerat. (Det går bara att spela in två olika kanaler samtidigt.)

[tags]nationaldag, fasadflagga[/tags]

2 kommentarer på “Nationaldag”

  1. Ja du – här har inte firats Nationaldag ett dugg. Bara utnyttjat att det varit fantastiskt väder idag.

Kommentarer är stängda.