Allmänt

Tidsoptimist

Jag har verkligen återvänt till vardagen. Självklart somnade jag när jag skulle se nyheterna, och när jag vaknade till igen gick jag över till Bästisgrannarna. B var bara glad att få sitta och snacka med mig, istället för att halvsova framför TV:n, så vi blev båda uppiggade!

Det tog lite längre tid än beräknat (jag har surrat mig hes – en inte allt för ovanlig åkomma för någon så snacksalig som jag) så nu har jag saker jag behöver göra innan morgondagen, trots att klockan är mycket. Tänkte ändå försöka komma mig i säng före 02:00, då jag gick och lade mig igår (eller i morse, hur man nu vill se det).

Det har blivit varmt, nästan för varmt, men det blåser rätt bra vilket gör att värmen inte känns så betungande. Inte när man är utomhus, i alla fall. Inomhus blåser det inte så mycket. 😉 Ännu en bra sak med blåsten är att den håller myggorna borta. Jag har knappt sett en mygga sedan jag kommit hem, men är inte orolig: jag brukar få min beskärda del av myggbett varje sommar.

[tags]värme, mygg[/tags]