Allmänt, Foto

Midsommarafton

Skrivotinet till trots, så hann jag inte blogga igår. OK, jag erkänner – jag struntade i det, eftersom jag hade annat för mig. Inte ens på kvällen iddes jag skriva något – so sue me! Ni får bilder idag istället, som extra bonus.

A och jag åkte hem till Byn, för att hälsa på L & E och den bedårande söta valpen R. Äkta finnspets, ända ut i fingerspetsarna, även om hon ser lite grå ut i pälsen just nu. Det är valppälsen som är lite gråare i färgen; när den ”riktiga” pälsen växer ut blir hon röd, precis som hon ska vara.

Hon har blivit en riktig tuffing på den vecka hon varit hos dem, för de första dagarna var hon lite blyg. Allt var nytt: nya omgivningar, nya personer, nya dofter. Nu är mamma och syskonen redan glömda, och hon poserar snällt framför kameran mellan busrusningarna.

Under midsommarnatten plockade jag nio sorters disk, som jag sparat ihop under veckan som gått. Något ska man ju roa sig med, och jag tyckte faktiskt det var roligt: föreställ er mig i köket, vid diskhon, i pyjamas, sjungandes och dansandes (nåja) till radion, som av någon outgrundlig anledning spelade gamla godingar. 😉 Man har inte roligare än man gör sig!

Jag har ju tidigare lovat er en bild av presenterna jag fick av B när jag fyllde år/det var mors dag. En kaffeburk, en ny äggklocka (visst är den söt? 😉 ) och en bok hon ”skrivit själv”. Den kommer att sparas och tas fram de dagar jag behöver den… (Titeln på boken är: ”Till min mamma, du är viktig för mig” ifall ni inte kan läsa den.) Där har hon kryssat i de egenskaper hon tycker att jag har, fyllt i minnen om både det ena och det andra – ja, en sådan borde varje mor få! *snirf*

Visst har jag nämnt att ni ska få se mer av det jag shoppade under resan? Den här handväskan är ett av fynden. Så fort jag såg den, sade jag åt K att jag inte kunde resa hem utan den… Det allra bästa – som gör den väldigt stöldbegärlig, för alla på jobbet har hotat att stjäla den – är det prickiga fodret! Jaaa, ni läste rätt: den har även prickigt foder! 🙂

Och nuuu… Nu kommer en bild på Den Vita Valen! :mrgreen: Jag måste ju visa min midsommaroutfit, stillöst fotad av sonen, utan blixt i motljus. Det hjälpte tyvärr inte, man ser ändå hur fet jag är, men jag ville bara visa klänningen: äkta Walmart, à 16 USD/st (jag har en turkos också). Perfekt med resår under brösten; det ger en liten rynkning som gör att man inte ser magen (lika bra som vanligt, alltså). T-shirtkvalitet, bara att dra över huvudet (=inget blixtlås), enkel att tvätta. Linne med spets under, samt leggings som går över knäna.

[tags]midsommar, hundvalp, handdisk, presenter, handväska, outfit[/tags]

6 kommentarer på “Midsommarafton”

 1. Åh – valpar är så söta. Men jobbiga! På onsdag hämtar vi hem vår. Nu längtar vi faktiskt riktigt ordentligt.
  Och vilka shoppingfynd du gjort. Prickigt foder förstår jag att inte någon kan motstå.

  1. Jag ser fram emot valpbilder hos dig! Han är så söt på de bilder du tidigare visat!

 2. Vilken söt valp och vilka fina fynd du gjort Over There.. Jag vill också dit. Jag vill till New York bl.a Vi får väl se om jag någonsin tar mig dit.

  Det där är kläder jag också skulle gilla, och vad gäller fet så är du i gott sällskap. Jag bryr mig inte om hur andra ser ut och så är det nog för dom flesta, men jag bryr mig om när jag ser tjock ut. Lite hycklande är det nog men det är så det är.

  Ha det gott.
  Kram

  1. Det bästa med att shoppa i USA är det stora utbudet av stora storlekar. Att kläderna både är billiga (med svenska mått mätt) och att dollarn stod bra i kurs underlättade också. Jag hade kunnat köpa ännu mer, men behärskade mig.

 3. En sån där mammapärm ska jag säga till mina döttrar om. Om jag nu törs 😀 Alla kläder borde vara gjorda så där som din klänning. Bekvämt och snyggt!

  1. När jag fick boken var det med varningen att inte öppna paketet innan jag var ensam hemma, ”för du kan bli lite rörd”. OM jag blev!

   Tackar, tackar! 🙂

Kommentarer är stängda.