Allmänt

Början

Nu har skrapning och målning av huset börjat.

Det är inte alls svårt eller besvärligt att måla ett hus. Man lyfter bara luren och ringer till någon som sysslar med sådant. 😉

Själv njuter jag av semestern i värmen, som nu verkar ge med sig. Inga fler tropiska nätter på ett tag, för nu – i natt – är det bara 15 grader ute (och 24 inne…) (fick stänga fönstren när målarna skulle skrapa huset).

[tags]måla huset[/tags]

4 kommentarer på “Början”

 1. Nästa gång kanske vi också gör så. Lyfter på luren alltså. Den här gången blir det fönsterbyte, genomgång av fasad och målning i ett. Det har vi inte råd att köpa. Men nästa gång…

 2. Jag betalar gärna för att slippa göra det själv. Ni är så duktiga som gör så mycket själva, men ni är ju två. Då driver man på varandra mer. Jag har ingen som puffar igång mig när jag stannar av. 😉

  1. Hade vi haft råd hade vi nog köpt det här. Men just det vi gör nu hade kostat över 200 000 i bara arbetskostnader och då kommer allt materialet till och de pengarna har vi bara inte. Men en målning kan vi förhoppningsvis betala om en 10-15 år.

   1. Jomenvisst, det är dyrt att fixa i hus.

    Jag avvaktar några år med önskeprojektet att byta fönster, då jag inte har råd med det just nu. Målning av hus + garage och ny bro/trapp räcker för i år. Jag betalar fortfarande av badrumsrenoveringen.

Kommentarer är stängda.