Allmänt

Måndag

En ny, härlig semestervecka ligger framför mig! Solen skiner utan att steka, det blåser lite så insekterna inte besvärar, jag har en trave olästa pocketböcker och min ljugarbänk – kan livet bli mycket bättre? 😉

Dagen har inga planer alls, annat än att jag behöver gå och handla. Det kanske är läge för årets första mjukglass också – vi får se. Jag skulle behöva åka över till farsan en sväng, om inte annat så för att fylla på snuset. Lite trädgårdsarbete kanske skulle vara på sin plats, när nu solen är nådig idag igen.

Jag var till L i torsdags, med F och hennes dotter B. Det var jättekul, och det bästa av allt: jag fick med mig allt på Listan hem! Jo, jag har börjat skriva en lista över saker-att-komma-ihåg-när-jag-far-till-L, för det är sååå irriterande när man kommer hem efter en hel dag i affärerna och ser att man glömt den där lilla men viktiga grejen.

Nu återstår bara att få upp alla grejerna ur kassarna, och framför allt att använda dem… Många projekt strandar på min kökssoffa. Där ställer jag påsar med bra-att-ha-saker, och där blir de kvar. Inte konstigt jag har dubletter eller gör Fynd här hemma (!) då och då, eller hur? Hmmm, det skulle kunna bli dagens projekt (mellan lässtunderna): att rensa kökssoffan.

[tags]semester, böcker, läsning, lista, bra att ha[/tags]

2 kommentarer på “Måndag”

  1. Jag har 2 kassar från Ullared att packa upp! Det kan bli lilla julafton när jag kommer hem!

Kommentarer är stängda.