Allmänt, Foto

Ombyte förnöjer

image

Ett sant lördagsnöje att sätta på vinterdäcken på bilen! Den här gången fick jag göra det alldeles själv, då A rymt hem till Byn för att jaga. Nå, det tog lite tid, men nu är det gjort.

Vi har haft solsken, men lite blåsigt, hela dagen. Därför passade jag på att byta däck idag, då det tydligen ska bli regn imorgon, Inte kul att göra det i regnet – och vilken morgon som helst är första frosthalkan här! Vi har haft frost ett par gången, men inte halt – inte vad jag har märkt.

I vanlig ordning fick jag offra ett par fingerhandskar i skinn, då de gamla trotjänarna jag tidigare haft i bilen (d v s det förra paret gamla handskar jag donerat som skrothandskar) verkar ha promenerat iväg. Nu får jag vakta dessa, alternativt gömma dem i ett utmärkt gömställe jag hittade idag, när jag sökte efter domkraften… *he he*

[tags]vinterdäck[/tags]