Allmänt, Dagens outfit, Foto

Sorry

Jag glömde mobilen i laddaren på jobbet när jag gick på lunch, så ni får ingen dagens bild på dagens lunch idag. För att vara riktigt rättvis får ni ingen bild på dagens outfit heller, då den inte är mycket att visa för världen. Vad? Ni vill ändå se? OK, då. 😉

image

Min gamla favoritkofta, spetsstickad med trekvartsärm, med ny tröja under. Den är faktiskt en av tröjorna jag ”fyndade” (nåja, det var faktiskt fullt pris på båda) när jag var till K, och tvingade med syrran på shoppingrunda, en torsdagkväll för något tag sedan. Åter till tröjan: den har även svart nederdel som inte syns på bilden. Halsbandet är en gammal favorit, precis som de blå jeansen jag har idag.

När jag var och handlade igår, sprang jag på middagssällskap. 😉 Dels svägerskan som föreslog att vi skulle samäta på pizzerian, dels var en bekant till oss båda redan där när vi kom dit, så vi kunde sitta tillsammans alla tre och surra. Idag återgår jag till den matsedel jag tidigare gjort för veckan, även om den kan bli modifierad närmare helgen. Kyckling idag, i alla fall, så får vi senare se hur det blir med resterande rätter.

[tags]dagens bild, dagens rätt, dagens outfit, middagar, matsedel[/tags]