Allmänt

Nej!

Jag har inte tid att bli förkyld nu! 🙁

Det spelar ingen roll, jag har ändå vaknat av att jag nös och nös och nös. Näsan rinner, jag nyser och snyter mig, näsan rinner ännu mer, nysningarna fortsätter… Snart har jag snutit ut hela min hjärna, känns det som.

Med lite tur så går det över snabbt, för jag är annars inte sjuk. Känner mig inte sjuk, menar jag. Ingen feber eller så – bara snorig och lite hostig (men jag har ändå rökhosta varje dag, så den lilla förkylningshostan märker jag knappt). Det kan t o m hända att jag somnar om (klockan är 02:48 – liiite för tidigt att stiga upp), förutsatt att jag slutar nysa så fort jag lägger mig ner.

För övrigt ser jag att ingen har uppmärksammat att jag bytt fråga i högerspalten… (P g a RSS, antar jag.) Kom igen, nu! Rösta! –>

UPDATE
Självklart var jag både frisk och pigg när väckaren ringde. Ja, OK – lite snorig, men inte som inatt.

[tags]förkyld, nyser[/tags]

4 kommentarer på “Nej!”

  1. Jag tycker annars att förkylningar har en förmåga att komma när det passar som sämst. Fast å andra sidan så passar det väl alltid som sämst.

  2. Hej, ja nog blev det allmänt förvirrat i helgen! Ungarna passade på att gå ut och leka bus eller godis både fredag och lördag, dom är inte dumma dom 😉 Sen kom jag hem o igår kväll var det tydligen riktiga halloween och tror du inte byns ungar då dyker upp i omgångar! Inget godis hade jag utan fick nalla ur sparbössan istället. Kotten ja, jag har skrivit adressen till dottern i min blogg om du vill veta mer om dem.
    Kram

Kommentarer är stängda.