Allmänt, Foto

Snart

Jag måste få ordning på mitt sovande, även om det finns de som har det värre. Jag sover ju bara bort mitt sociala liv; jag kan ju sova. Lite väl mycket emellanåt… Efter gårdagens middag (korvsoppa á la kylskåpsrensning – jag stoppade i allt som kunde tänkas passa) sov jag gott hela kvällen. Inte helt oväntat. 😉

I morse vaknade jag redan vid halvtretiden och det var stört omöjligt att somna om. Jag fördrev tiden med diverse onyttigheter, såsom att slösurfa på datorn och se en del inspelningar på TV:n. Visst hade jag kunnat göra något nyttigt – tvätta, dammsuga, diska, etc – men jag hade ett svagt hopp om att kunna somna om inom en snar framtid. Jo, tjena – somnade två minuter innan väckaren satte igång att ringa.

Så nu ser jag fram emot att snart kunna stämpla ut och gå hem för en stärkande tupplur, innan jag tar itu med hemmasysslorna. Planen för kvällen är att a) köra bort returpapper o dyl, b) diska, c) dammsuga och d) byta tvätt i maskinen. Antagligen slutar det med att jag kollapsar framför TV:n, som jag brukar, men jag har trots allt en Plan. 😉 

En bättre begagnad bild av min skrivbordsstol.

[tags]sova, sömn, tupplur, jag har en plan[/tags]