Allmänt, Dagens outfit, Foto

Förstår inte

Jag förstår inte vad det är för vits med sponsrade (?) reklambloggar som inte verkar vara det. Ja, de där som har (företags) produktbilder och inget annat i sina inlägg. Möjligen en liten text som talar om att det är (varans namn) för X antal kronor på (valfri affär/webbsida). Ingenting som talar om ifall bloggen är sponsrad, drivs som en reklamsajt, eller vilket företag som står bakom. För det kan väl inte vara privatpersoner som bloggar på det viset, utan att få någon ersättning för det?

Alltså, jag talar gärna om när jag är nöjd med något, men lika gärna om jag är missnöjd med varan/ tjänsten, utan att på något vis vara vare sig sponsrad eller påverkad av någon. Ni vet ju min förkärlek för Det Stora Blå Varuhuset Med Möbler I Byggsats, eller varför inte min Favorit-Postorder-Firma. Dem nämner jag helt utan reklamsyfte, både när jag är nöjd och missnöjd.

Eftersom en blogg med många bilder drar fler läsare (hoppas kan man ju alltid…) så ska ni få en dagsfärsk bild idag igen. Vad sägs om dagens outfit? 😉 Tyvärr döljer mina armar det faktum att den här tunikan faktiskt ger mig en insvängd figur; jag får uppleva midja igen! Det var många år sedan!

image

Lite diskret reklam står ni ut med, eller hur? :mrgreen:

[tags]reklam, bloggande, bilder, dagens outfit[/tags]