Allmänt, Foto

Försoven

Jag vaknade och tyckte morgonljuset var annorlunda.
Kollade på klockan.
08:08?!? *
Shit!

Problemet med att försova sig är att hjärnan liksom blir kvar i sängen, nedbäddad på kudden, medan kroppen springer iväg och gör allt den behöver göra för att komma sig iväg till jobbet. Sedan sitter – i mitt huvud – en liten gubbe med fiskespö och vevar in linan (som hjärnan sitter fast i) hela dagen, så lagom tills jag ska gå hem (slår aldrig fel) är hjärnan på plats igen.

Kaffe! Jag behöver mer kaffe!

image

[tags]försova sig[/tags]

*) Jobbet börjar 07:30, men vi har flex. Dock måste ju den tid man tappar tas igen någon gång…

3 kommentarer på “Försoven”

  1. Du borde inte ha försovit dig eftersom du faktiskt fått ihop åtminstone sju timmar i natt baserat på att du skrev ett inlägg hos mig kl. 01. 😎

    1. Säg inte att du sover nu igen! Klockan är bara lite efter 20. Eller sitter du kvar på jobbet och arbetar in tiden?

      1. Nej, nej – jag har varit parkerad framför TV:n. Ibland är jag faktiskt offline några timmar i stöten.

Kommentarer är stängda.