Allmänt, Foto

Julklappar

image

Årets julklappar från arbetsgivaren: Åre-biscotti, Åre-kola och Kusmi-te! (Samt ett häfte julsånger jag snodde med mig av bara farten.)

Vi har haft ”husmöte” (alla avdelningar samlade på ett ställe) under förmiddagen, då vi druckit glögg, fått julklappar, sjungit julsånger och sedan ätit frukt och godis. En sammanfattning av året som gått och diverse förhoppningar inför året som kommer har vi också fått.

Julstressen har gått över. Visst har jag saker kvar att göra, men det jag inte hinner före jul får jag väl göra efter. Jag julhandlade all nödvändig mat igår och proppade in i kylen. Närmare julafton får jag bunkra lite mera mjölk, kattmat och cigg – annars är allt klart. Sånär som på frestelsen, som jag ska tillaga på fredag, då även skinkan (köpt färdigkokt) ska griljeras. Sen är det jul.

Som ni kanske märkt, har jag uppdaterat min WordPress-app till mobilen. 😉 Jag var tvungen att prova lite olika inställningar men nu har jag fått den att fungera som jag vill.

[tags]julklappar, julstress, julmat, WordPress for Android[/tags]