Allmänt, Foto

Dagens

image

Dagens lunch är hälsokost – raka spåret från grillen till min midja, utan mellanlandning. 😉

Jag hade små ärenden jag behövde fixa under lunchen, men bestämde mig för att jag nog hinner efter jobbet istället. Ett annat, mer brådskande, ärende dök nämligen upp…

image

Vår chef fyllde år igår – och vi glömde bort det!!! 😯 Vi ska försöka reparera skadan idag, så jag fick i uppdrag att fixa blommor under lunchen. Därför hann jag inte någon annanstans – jag skulle ju hinna äta under lunchrasten också.

Visst skrev jag att jag köpt en ny ljudbok för ett tag sedan? Nu börjar den ta sig! 😉 Jag har visserligen inte lyssnat längre än ”baksidestexten” beskriver, men jag somnar inte längre ifrån den, vilket jag gjorde i sängen.* Nu lagar jag mat och diskar till den istället, vilket gör det betydligt lättare att hålla mig vaken medan jag lyssnar.

[tags]lunch, grillen, blommor, Himmelsdalen, Marie Hermanson[/tags]

*) Fick höra ett kapitel flera gånger innan jag höll mig vaken genom hela. Sedan tog jag ner boken (MP3-spelaren) från sovrummet och bestämde mig för att jag ska sluta lyssna när jag försöker sova. Det nöter bara batteri, och så får jag hålla i minnet vilket kapitel jag senast slog igång.

4 kommentarer på “Dagens”

  1. Nu vet jag ju att du inte vill använda din telefon, men tänker ändå rekommendera att hitta en bra ljudboksapp. Jag har en sådan i min telefon. När jag går och lägger mig skapar jag ett bokmärke där jag började lyssna (vilket innebär att jag enkelt hoppar tillbaka dit när jag vill). Sedan sätter jag boken på att spela i 30 el 60 minuter beroende på hur trött jag känner mig. Det innebär att spelaren stänger av sig efter så lång tid och drar inte längre några batterier. Brukar dessutom passa på att ladda telefonen under natten.

  2. Oj – det finns flera olika. Själv använder jag Audible, men den är kopplad till en viss försäljare av böcker. Men det finns andra. Storytel är en svensk variant av Audible, där man kan köpa eller hyra böcker. Men det finns Audiobook, Mortplayer, Ambling, Akimbo. Bara att läsa om dem och välja. Jag har också köpt ett 16 Gb minneskort till min telefon (hur FAEN kan de få in så mycket minne på något så litet????) för att kunna ladda ner så mycket jag vill. En sådan där ljudboksapp är faktiskt mycket bra.

    1. OK, tack, jag ska kolla lite mer om de olika apparna som finns. God jul på dig! 😛

Kommentarer är stängda.