Allmänt, Foto

Måndag

image

Så smart att skriva ”Januari 2012” med vitt över bilden i nederkanten. Not.

Så var det måndag igen. Det känns inte så tungt den här gången, med tanke på att jag bara jobbar tre hela och en halv dag den här veckan. Sedan ska jag väl äntligen komma mig för att (läs: orka) ta itu med tvätten, som vid det här laget svämmar över alla bräddar. Och då har jag ändå inte bytt i sängarna än…

Det är mina planer för trettonhelgen. Ja, jag kommer nog att åka en sväng till bror L också, som fyller år just på trettondagen. Annars är det hemarbete som gäller – och gudarna ska veta att det behövs.

Jag brukar ju veckohandla på måndagar, och tänker göra så även den här måndagen. Problemet är att jag måste komma på sådant det blir rester av, för grillen stänger (tillfälligt, för ombyggnation) fr o m onsdag. Nu tror jag att jag lyckats hyfsat bra med veckomenyn, och det blir ju mycket billigare att äta rester! (Även om det är vansinnigt tråkigt att laga mat.)

[tags]måndag, tvätt, trettonhelgen, veckohandla, matsedel, rester[/tags]