Allmänt, Foto

Bokhelg

image

Det blev ingen resa till L den här helgen, varken med eller utan shopping. Mitt bokpaket kom på fredag, alltså har jag begravt mig hemma i soffan/sängen/fåtöljen/vid matbordet med en bok under näsan istället. Ja, jag har förstås sett en hel del TV också, för att variera mig lite. 😉

Jag kunde inte motstå erbjudandet ”ta 4, betala för 3”, och eftersom jag drabbats av lästorka bestämde jag mig för att ta författare jag inte läst tidigare. (OK, jag har läst en bok av Tana French, men det låtsas vi inte om nu.) Ibland gör jag fynd på det viset, ibland inte. *rycker på axlarna* Vi får väl se hur det lyckas den här gången.

UPDATE
Jag lyckades pricka in lite snöskottning också. Det slutar aldrig att snöa, utan kommer små lätta fjun hela tiden, sedan några dagar tillbaka. Idag hade det nått ca 1 dm, så då skottade jag. Det är roligt att skotta lätt snö i måttliga mängder! 🙂

[tags]pocketböcker[/tags]