Allmänt, Foto

Less

Jag blev tvärt less idag. Less på vädret, less jobbet, less kläderna jag har på mig (inget för en dagens outfit, bara något gammalt urtvättat), less mitt medelsvenssonliv… *suckar djupt*

Det är DÅ jag kommer på att en shoppingrunda i L imorgon skulle kunna pigga upp mig! Typiskt att komma på det lagom till årets fattigaste helg (helgen innan januarilönen).

image

Jag kämpar för att se det positiva: dagen är fylld av spännande och roliga saker. Åh! En hel lastpall med A4-papper! Wow! Vems kan den vara? 🙄 Jag behöver mer spänning i tillvaron, tror jag. Eller åtminstone lite ombyte i vardagslunken.

Jag ska till frissan för klipp & färg under eftermiddagen. Tänk om jag skulle raka skallen eller färga håret blått? Då skulle jag visserligen se ut som Plupp, men tanken är nästan lockande. Nästan. :mrgreen:

UPDATE
Nej, håret blev varken avrakat eller blått. Ni kan andas ut!

[tags]medelsvensson, shoppingrunda, vardagslunk, Plupp[/tags]

2 kommentarer på “Less”

  1. En sväng till L är ju perfekt! Det är upp-piggande även med ”nästan” shopping. (Tro mig jag har testat även denna variant av shopping) Du tittar, klämmer, känner på alla lockande kläder, böcker, inredningsprylar, rester av REAn… Men köper INGENTING. Åker hem och konstaterar att du redan hade allt du behöver. Du har haft det roliga, men har pengarna kvar!

    1. Det är frestande, men jag har bestämt mig för att stanna kvar på orten.

      Jag kan köra lite låtsasshopping här också, plus att jag måste köra riktig shopping. Visserligen bara av mat, men mat är ett nödvändigt ont (att slösa pengar på). L blir nästa helg – tillsammans med resten av länet… 🙄

Kommentarer är stängda.