Allmänt, Foto

Torsdag

image

Under natten har allt det fluffiga blåst ner ur träden, så nu är allt som vanligt igen.

En dag tog jag med nagellacket till jobbet för att hinna lacka naglarna OCH få lacket torrt & klibbfritt innan jag petar i något som förstör det hela. Inte så lätt hemma, men på jobbet funkar det. Naglarna blir så sköra nuförtiden, dels på grund av vintervädret och den torra värmen inomhus, dels på grund av handdisk i hett vatten utan handskar. De håller mycket bättre om jag lackar dem.

Dagens lunch kommer att bli favorit i repris: fläsklägg med rotmos, på V. Jag ska luncha med svägerskan E där, då vi brukar samluncha på torsdagar om inget annat kommer emellan. Oftast går vi ut här (i samhället) och äter, men då och då gör vi en avstickare till V, beroende på vad de serverar.

Jag är sugen på att åka till L någon dag, men vet inte riktigt vad jag ska göra där. Justera glasögonbågarna, fika, fönstershoppa, träffa B & J… Fast det sista kanske jag stryker, då jag ser väldigt dåligt i mörker just nu. Vill helst inte köra i mörker, även om snön gör det ljusare på kvällarna. Om jag bara ska köra i dagsljus, hinner jag inte träffa någon – då blir det bara en snabb sväng fram och tillbaka.

Mitt högra öga har nämligen börjat rinna igen. Det händer då och då under vintertid, speciellt då det är kallt och blåsigt. Då täpps tårkanalen igen och ögat börjar rinna. Jag sitter och gnider mig i ögat jämt och ständigt, men tänker låta det läka ut av sig själv. Det är inte kul att låta någon doktor rensa upp där… *ryser*

[tags]nagellack, fläsklägg, mörkerkörning, täppt tårkanal[/tags]