Allmänt, Foto

Lunchdate

Jag har haft lunchdate med svägerskan idag, på favoritmatstället V, som hade jättegod dagens: fläsklägg med rotmos! Riktig husmanskost, som ingen av oss ids laga själv. 😉

Om jag får välja så åker vi dit nästa torsdag igen, för då har de ärtsoppa och pannkakor. Ärtsoppan på V är den godaste jag någonsin ätit! Jag brukar kolla matsedeln för att se vilka veckor de har just ärtsoppa, och så brukar jag och M (från jobbet) åka dit den torsdagen.

image

Så här såg det ut när vi ätit färdigt fläsklägget med rotmos.
Vi har nästan slickat tallrikarna. Nästan.

Det bästa med att luncha på  V (jo, jag vet, det är skamlös reklam – ring mig om ni är på väg norrut så talar jag om hur ni hittar dit :mrgreen: ) (och jag är inte sponsrad) är att de har dagens med självservering. Man får ta om hur många gånger som helst, och hur stora (eller små) portioner man vill. (Rekordet för min del är tre tallrikar ärtsoppa… Men pannkakorna efteråt gick också ner!)

För att byta ämne, så drabbades jag av Alzheimers Light under förmiddagen. Jag kom inte ihåg mitt regnr på bilen. Hur jag än försökte så blev det fel. Bokstäverna gav inte så stora problem, men siffrorna… Fel siffror i fel ordning, gång efter gång. 🙄 Till slut kom jag på dem, men det är nästan skrämmande: jag ser nummerskylten varje dag och kommer ändå inte ihåg de tre siffror det rör sig om! 😯

[tags]lunchdate, dagens, fläsklägg med rotmos, ärtsoppa, regnr[/tags]