Allmänt, Dagens outfit, Foto

En onsdag i november

image

Jag har bytt väska nu, började använda den andra Amerikaväskan för att variera mig lite. Problemet är att den är väldigt rymlig, och alla som använder handväska vet att: ju större väska, desto mer släpar man med sig. Nu är ju inte jag den som släpar med mig halva bohaget i väskan, men ändå.

image
Oj, bilden hamnade upp och ned!?!

Min kattanteckningsbok, t ex, har hittat vägen till väskan igen. Den har tidigare vilat på soffbordet, men nu när jag har större väska… Anteckningsboken var förstås inte en kattbok från början, utan jag klistrade över de fula reklamtrycken med klistermärken jag hade hemma. (Att jag sedan gjorde av med resten av klistermärkena har inget med saken att göra.)

image

På jobbet har vi inte bara orangea (?) kaffemuggar, vilket jag tagit upp i ett tidigare inlägg, utan även andra färger. Den här har t o m mönster! Kaffet är lika dåligt ändå…

image

Och så klämmer jag in dagens outfit, när jag ändå håller på. Idag har jag en tröja med paljetter som faktiskt sitter kvar, trots åratal av nötning. Till den en blank scarves i polyester, som a) gör mig svettig runt halsen inomhus och kall utomhus, samt b) bara halkar omkring som om den har ett eget liv. Ett misslyckat köp under en shoppingrunda förra (eller förrförra) vintern. Nå, den här utstyrseln duger, en vanlig onsdag i november.

Planen var att promenera till jobbet idag, då det igår gick ut ett massmail till alla på jobbet: parkeringen på framsidan spärras av under onsdagen p g a arbeten som ska utföras. Vad som inte var med i mina beräkningar, var att det under natten blivit glashalt efter gatan. Jag slapp inte ut från gården utan att fälla mig! Då vände jag, tog bilnyckeln, och ställde min bil på personalparkeringen på baksidan. Som tur var, är min chef på kurs ett par dagar, så jag kunde låna hennes parkeringsruta.

[tags]handväska, anteckningsbok, kaffemugg, dagens outfit[/tags]