Allmänt, Foto

Vykort

image

Se så vykortsvackert vi har det, med all den fluffiga snön på träd och grenar! 🙂

Fotot kunde ha haft en bättre bakgrund, men med de begränsningar mobilkameran har tyckte jag att en bil skulle passa utmärkt som bakgrundsfärg. Annars är det mest grått (luften) och vitt (snön) som är de härskande färgerna idag.

Nu är julen definitivt utdansad. Stora granen på torget togs ner i morse. Snart är även K utdansad, då hon jobbar sin sista dag hos oss idag. Hon dansar vidare till ett annat jobb på ett annat ställe. I måndags hade hon med sig tre tårtor som avskedsfika. Vi gillar att fika på mitt jobb!*

Jag nämnde tidigare att jag har infört köpstopp… *host host harkel* Det räknas inte om man inte får kläderna förrän i maj, eller hur? Då är det ju ny säsong – och jag sa aldrig hur länge köpstoppet skulle vara. Inte nog med det: jag har även beställt några pocketböcker, då jag drabbats av total lästorka.

Sedan min ljudbok tog slut har jag inte kommit på någon annan bok jag vill lyssna på, så några kanske-det-här-är-något-för-mig-pocketar fyller ut tomrummet medan jag försöker hitta någon ny författare/bok att höra.

[tags]vinter, vykort, fika, pocketböcker[/tags]

*) Det är perfekt om man t ex misslyckats med något bak – man tar hit det, ställer i fikarummet med en lapp ”varsågod”, och hips vips är det borta. Ännu bättre om man INTE misslyckats med baket, då kan man t o m få beröm!