Allmänt, Foto, Katter

Inte så spännande

image

Dagen idag var inte så spännande, men vad kan man vänta sig en vanlig tisdag i januari?

Jag tog det här fotot på väg hem från jobbet, bara för att det var så vackert med frosten som lagt sig på trädgrenarna igen. Som ni ser har vi gott om snö, men inte på långa vägar så mycket som vi brukar ha. Snöandet kom igång sent i år, så få se hur länge det håller på? Just idag har det varit uppehåll ända tills för en liten stund sedan, då lätta fjun av snö börjat dala ner från himlen. Det kanske slutar lika snabbt igen?

Kycklinggrytan puttrar på spisen och katterna puttrar på sina favoritställen. Froppisen på badrumsgolvets värmeslingor, madamen på fönsterbrädan ovanför elementet vid köksbordet. De går inte gärna ut, någon av dem, annat om de absolut måste. (Madamen går helst ut och gör det froppisen gör i kattlådan, t ex.) Det har blivit kallare under dagen. I morse var det bara -10, på lunchen var det -13 och nu är det -14. Det räcker. 😉

[tags]januari, frost, snö, kyla, kycklinggryta[/tags]