Allmänt, Foto

Söndagsbrunch

image

Idag vaknade jag tidigt och kände mig oootroligt sugen att åka till L – alltså gjorde jag det! Ja, jag åkte förstås inte iväg inte direkt jag steg upp, men i god tid för att nästan åka hem i dagsljus.

Jag, som inte alls skulle shoppa något och verkligen inte behövde något, gjorde ändå av med en hel del pengar. Det är så lätt hänt 😉 men till mitt försvar så var det inga kläder jag shoppade. Lite ”smått & gott” blev det, med början på Clas Ohlson – och sedan spann shoppingen vidare.

B och J mötte upp på stan, så vi tog oss söndagsbrunch på ett fik/matställe/restaurang. Jag tryckte i mig en stor räkmacka, de andra åt varsin sallad. Vi satt länge och pratade om allt möjligt innan vi skildes åt; de gick hem, jag shoppade vidare utanför stan. Köpte åtta (!) förpackningar kaffekapslar av olika smaker, då det bara finns två-tre sorter att få tag i här hemma.

En klar fördel med att shoppa på söndagen istället för lördagen, är att det är mindre folk i affärerna, och dessutom är det gratis parkering! 🙂 Det visste jag faktiskt inte förrän jag skulle betala parkeringsavgiften.

[tags]söndag, shopping, brunch[/tags]