Allmänt, Foto

Test

image

Jag behövde testa att lägga upp en bild efter den senaste uppdateringen av WP.

Eftersom jag inte har någon dagsaktuell bild att pryda dagens inlägg med När jag nu lagt in en dagsaktuell bild, med rimfrost i träden, så kan jag tala om att när det är -25 (eller kallare) så fryser mobilen ihop när man fotograferar utomhus med den. Jag provade ta bilder en dag förra veckan, och efter tre bilder var det stopp. Allt låste sig – mobilen gick inte ens att slå av! – så jag fick gå in och vänta en stund tills tekniken tinat upp. 😯

För att fortsätta att prata väder (sååå intressant, eller hur?) (tydligt tecken på att jag inte har något annat att skriva om) så var det bara ett par kallgrader under helgen, t o m så det droppade lite från taken i solskenet, enligt de som hade sol. Själv råkar jag bo där det lade sig en tät dimma över nejden, så jag fick ingen sol utan bara ett väldigt vitt ljus. Intressant, då det är ganska ovanligt med dimma så här års.

Idag är det lite kyligt, men inte allra värst. Det var -20 i morse, men jag tror det blivit varmare. Det känns inte så kallt. Däremot är det mulet idag, till skillnad från igår, då det alltså var dimmigt. Gråare ljus idag, alltså.

Jag tänkte försöka hitta på någon sorts matsedel för veckan under dagen, så jag vet vad jag ska handla när jag åker till affären direkt efter jobbet, men det går trögt… Den enda maträtten jag skjutit upp så länge som möjligt är palt, så den tänkte jag göra idag. Då har jag även palt att steka imorgon. Tre rätter kvar för att fylla arbetsveckan, alltså. 🙄

UPDATE
Matsedeln är klar och fotot är utbytt!

[tags]mobil som fryser ihop, dimma, matsedel, palt[/tags]

3 kommentarer på “Test”

  1. Förvirrad. Är det här en 1) modeblogg, 2) matblogg, 3) naturblogg eller 4) kattblogg? Jag får svindel när jag försöker klura ut det.

Kommentarer är stängda.