Allmänt, Foto

Hemmahelg

image

Hello darkness, my old friend…

Jag har haft en trevlig hemmahelg! Rensat avloppet i duschen (som var helt igenkorkat av drivor av hår – konstigt jag inte är flintskallig), skurat kattlådan (ammoniakdoften rensade bihålorna effektivt), diskat jättedisk efter misslyckad matlagning (…), m m.

Vad har ni gjort? 😉

Givetvis har jag sett en massa TV också – hade inspelningar kvar från förra veckan också, förutom dem från denna vecka – utan att störa mig allt för mycket på det vackra, varma vädret utomhus. Jo, jag har faktiskt skottat av både balkongen och bron, och försökt hacka loss den värsta isen från trappen.

[tags]rensa avlopp, skura kattlåda, diska, inspelningar, skotta snö, hacka is[/tags]

5 kommentarer på “Hemmahelg”

  1. Rensa avlopp är alltid lika kul. När man börjar dra i dom där hårstråna och dom aldrig tar slut. för att inte tala om vad dom har med sig upp i andra änden. Själv fixade jag till det på min glasveranda och planerade om mina pelargoner och fuchsior. Nu återstår bara att se hur många som överlever.

    1. Åh, du har levande blommor?!? Jag har en enda eventuellt ännu levande svärmorstunga (de lär visst vara omöjliga att ta död på), allt annat har jag tagit död på.

Kommentarer är stängda.