Allmänt, Foto

Hjärtan

image

Jag blev bjuden på hjärtan av en man idag!

OK, inte bara jag – alla andra blev också bjudna, men ändå. 😉 (Här döljer sig en lång historia, som bara vi i morgonfikagruppen förstår och skrattar med i.)

För övrigt är det fredag, ganska varmt ute (typ -10 eller så, har faktiskt inte kollat) och jag har varit med på veckans snabbaste sammanträde. En kvart – sedan var vi färdiga. Och då drog vi ändå ut på tiden…

Jag har ingen lunchlåda med mig till jobbet idag. Däremot tog jag bilen, då jag inte bestämt mig var jag ska äta lunch. Kanske hemma, kanske på V? Mitt sinne för planering är inte på topp just nu, då jag har mycket annat i tankebanorna som stör. Nå, jag kommer inte att gå hungrig – mat ser jag alltid till att få i mig.

[tags]hjärtan, fredag, sammanträde, lunch[/tags]