Allmänt, Dagens outfit, Foto

Det tar sig

image
Så här ser jag ut när jag är ute och röker.

Betydligt varmare idag: bara -25 i morse. Det känns verkligen att det är skillnad mellan -35 och -25, även om -25 också är kallt.

Jag fipplade med datorn, mobilen och e-lånebok från bibblo igår kväll, och lyckades till slut få det att funka. Ett tips: det underlättar att ha rätt version av Aldiko i mobilen. När jag uppgraderat gick det hur bra som helst! 😉 Nu återstår bara att ha tid* att läsa boken jag lånade, men jag får väl ta den först och Jo Nesbøs senaste (som jag köpt som ljudbok och laddat in i MP3-spelaren) när jag är färdig med låneboken.

Idag är jag randig. Inte långrandig 😉 utan mer på tvären. :mrgreen: Det var nog därför som kaffemaskinen bröt ihop i morse när jag skulle rengöra den. Det rann vatten överallt utom där det skulle rinna. Jag fick vänta tills G kunde hjälpa mig att få igång den.

[tags]Aldiko, e-böcker, Sankta Psyko, Johan Theorin, Gengångare, Jo Nesbø[/tags]

*) Jag har 28 dagar på mig.

2 kommentarer på “Det tar sig”

  1. Menar du att du ska läsa en bok i telefonen? Eller är det en ljudbok kanske? Det var länge sen jag lyssnade på en ljudbok. Det måste jag ta upp igen 🙂

    1. Nej, det är en bok att läsa – bara att jag läser den på mobilens skärm istället för på papper. Hur smidigt som helst!

      Jag kommer nog att varva den med att höra på den ljudbok jag också har, för jag kan inte läsa bokstäver medan jag diskar; då måste jag höra. Och jag kan inte längre diska utan att höra på en bok… (Nästan, jag överdrev bara liiiiite grann.)

Kommentarer är stängda.