Allmänt

Lite för enkelt?

Jag fick nyss en idé om hur jag ska lyckas med e-böcker från biblioteket i min smartphone…! 🙂 (Det verkar vara så enkelt att jag inte ens kommit att tänka på det tidigare.)

Det måste jag prova ikväll, då jag sedan tidigare testat att lånekortet fortfarande fungerar.* Ett sätt att läsa hur mycket jag vill, alldeles gratis, utan att behöva kånka kassar med böcker från ett ställe till ett annat – och sedan tillbaka igen (när lånetiden gått ut).

Det är några år sedan jag var till biblioteket senast, men det är faktiskt en förträfflig service! Tänk om jag behövt köpa alla böcker jag läst under årens lopp!?! Jag hade varit ruinerad flera gånger om! 😯

Numera köper jag de böcker jag vill läsa/höra, men jag har dragit ner på mitt läsande. Det är – förstås – TV:n som tagit mycket av min tid, men inget slår en god bok. Så är det.

[tags]böcker, e-böcker, bibliotek[/tags]

*) Man måste logga in med ett aktuellt lånekort för att komma åt bibliotekets e-böcker.