Foto, Katter

Katt-TV

Madamen gillar de dagliga live-sändningarna på katt-TV:n. Små läckerbitar till sparvar som äter sig feta under de ljusa timmarna. Hon ger dock inte upp hoppet att de ska visa sig under de mörka timmarna också – de kanske är lättare att fånga då?

Till hennes stora lycka har hon fått ett nytt sovrum! Någon hade lämnat dörren till B:s rum – numera gästrummet – öppen, så nu är det rummet inte kattfritt längre… (Jag ska ändå snart ta lakanen ur sängen, så jag låter henne hållas ett par dagar.)

Kylan lindrades en aning igår till ”bara” -25 grader – då passade det på att snöa en decimeter – men föll snabbt tillbaka på -32 igen. Glöm att jag skottar snö när det är så kallt! Katterna är alldeles fnippriga av uppdämd energi och statisk elektricitet. Deras matte vill gå i ide 😉 men traskar troget till jobbet varje dag ändå.

[tags]katt-TV, sovrum, kyla, gå i ide[/tags]

2 kommentarer på “Katt-TV”

  1. Mina katter hatar småfåglar. Dom retas tycker katterna när dom sitter och tittar ut genom fönstret mot fågelmatningsstationen.
    Visst är det kallt. Hemskt kallt. -31 i skrivande stund och lär vara kallt någon dag till men sen ska det bli varmare och jag längtar.

Kommentarer är stängda.