Allmänt, Foto

Hjärtan

image

Idag fick jag hjärtan igen! 🙂 (Den här gången var det chefen som bjöd.)

Jag har varit en aning ur form under dagen. Gick hem lite tidigare (flexade ut kanske 20-30 min före full tid), och gick och lade mig när jag kom hem. Har sovit som en stock någon timma, men är fortfarande lika trött. Det är väl för mycket som snurrar i skallen på mig. Eller för lite – vem vet? 😉

Ni vet hur man plötsligt får en insikt man inte haft tidigare? Precis nu, när jag kikade ut genom fönstret, slog det mig att en granne längre bort efter gatan ännu inte tagit in utebelysningen från julen. Inte för att det stör mig (den blinkar inte – annars hade jag personligen gått och slitit ned den), jag blev bara så full i skratt över mig själv. Den har suttit uppe sedan i julas och jag har inte lagt märke till den förrän nu! 🙄 Så var det med den iakttagelseförmågan…

Snösvängen är i full gång, bara inte efter min gata (som vanligt). Under natten skulle det visst dra in ett nytt snöväder, så de försöker väl hålla undan mellan varven. Åtminstone skottas det vid äldreboendet här bredvid, och jag tycker mig ha sett att det skottades uppe vid affärernas parkeringar också.

F ö har jag blivit synsk på gamla dagar. En på jobbet hade slarvat bort sina nycklar i morse. – De sitter hemma i din ytterdörr, sade jag – och jajamensan så rätt jag hade! OK, det var mer en kvalificerad gissning, inte så svårt att lista ut, men jag ville bara glänsa lite. :mrgreen:

För att totalbyta ämne nu igen (jag är lite vimsig ikväll) så fick jag äntligen igår klippa bort den stora tovan madamen haft mellan frambenen/på bröstkorgen. Jag har fått klippa lite då och lite då under flera veckor, och till slut lät hon mig hålla på en lite längre stund så jag blev klar. Tålamod är inte den kattens största egenskap; det har varit två-tre små klipp och sedan var det färdigklippt för den kvällen.

[tags]hjärtan, ur form, julbelysning, snö, synsk, tova[/tags]