Allmänt, Foto, Katter

Kallt igen

image

Så här ser en väldigt kelsjuk katt ut när jag försöker fota henne. Det var snudd på omöjligt att få henne att vara stilla, då hon bara ville stryka sig uppför mig hela tiden. Fram och tillbaka på bordet, gång efter gång. Bilden är inte dagsfärsk, utan togs för någon dag sedan medan jag lagade middag.

Det blev kallt igen, runt -26 i morse när jag skulle gå till jobbet. Jag har inte hunnit skotta av bron sedan senaste snöfallet, och nu är det för kallt. Mina lungor pallar inte att skyffla snö över broräcket i den här kylan. Jag får vänta tills det blir varmare igen (kanske redan ikväll).

Jag har nu läst ut e-boken jag lånade från biblioteket och kan göra en sammanfattning av bokläsning via mobilen: det gick mycket bättre än jag trodde! Det enda jag möjligen kan klaga lite på är att jag inte kunde se hur mycket som var kvar att läsa av boken, så när den tog slut blev jag helt paff – redan?!?

Annars fungerade allt bra, texten var lättläst på den lilla skärmen trots att jag drog ner ljusstyrkan så mycket jag kunde. Mina feta fingrar råkade då och då (innan jag vant mig) komma åt fel verktyg, så jag slog av boken, men det var bara att slå på den igen – boken öppnades automatiskt på rätt sida! Gör om det med en pocket du tappar i golvet! 😉

[tags]kelsjuk katt, kyla, e-bok, biblioteket[/tags]

2 kommentarer på “Kallt igen”

  1. Jag har nyligen också fastnat för att läsa böcker i mobilen. Funkar ypperligt när man som jag pendlar 2 timmar dagligen. Varvar med ljudböcker också. Guld! Ville bara tipsa om att jag kan se hur långt det är kvar av boken i Aldiko. Jag bara ”klickar” en gång mitt på skärmen så får jag upp en meny där det står vilken sida jag är på och hur många boken innehåller. Kanske funkar det i din mobil också. Testa.

    1. Åh, tack! 🙂
      DÄR var den funktionen! Det funkar på min mobil också!

      Och välkommen, förresten!

Kommentarer är stängda.