Allmänt, Foto

Dagens färg

image

Dagens färg är uppenbarligen orange. Se hur fint de passar ihop: apelsinen, morötterna i lunchlådan, påsklämman, pärmen och – sist men inte minst – besöksstolen. Däremot har jag inget orange på mig. En ren miss. :mrgreen:

Jag var till K igår. Lekte bokbuss. Först till bibblo för att lämna igen ett par böcker, sedan en bokpåse till bror L, och sist en bokpåse till syrran (för vidare transport över Atlanten, om hon har plats och lust att ta med dem).

Det känns ganska kul när de i väderprognoserna varnar för att faran för gräsbränder är stor. Jag tittar ut genom fönstret och ser ett metertjockt snölager. Ojdå, bara ingen slänger en osläckt fimp här utanför idag! 😆

[tags]orange, bokbuss, böcker, gräsbränder[/tags]

4 kommentarer på “Dagens färg”

  1. Orange är det nya svarta. Så släng allt du har i klädväg som är svart och omfamna allt i oranget.

    1. Ja, hellre orange än svart, då jag sällan har svarta kläder. OK, ett par svarta koftor har jag i gömmorna, men jag gör mitt bästa för att undvika svart.

      Men nu är det ju vårgrönt som gäller, har du inte sett det? 😉 Tyvärr en färg jag inte passar i, men man får offra lite på modets altare. Jag, som är så modemedveten. :mrgreen:

  2. Öh, jag är ju modebloggare in spe och vet att vårens kläder ska gå i de olika nyanser bortom rött (orange, cerise). Vårgrönt finns inte. Det skulle inte fungera. Inte med röda nyanser. Som färgblind blir ju då allt grått. Fast i och för sig – allt ser grått ut i dag.

    1. Vintern är en svår årstid, modemässigt, för mig som inte gillar svart. Grått, mörkblått, brunt – OK. Bara inte svart! 🙄

Kommentarer är stängda.