Allmänt, Foto

Frissan

image

Jag var till frissan igår och bättrade på det röda (som jag börjat färga över det grå med). Den observante ser att jag även har svart lugg, baraföratt. 😉

Planerna för idag är att jobba ungefär halv dag, sedan dra iväg till L. Jag har ärenden jag behöver göra, sådant jag inte hann med när jag var dit med jobbet förra veckan. Att lönen kommit, underlättar också saken… Visserligen satt jag och betalade räkningarna inatt, men då vet jag vad jag har kvar att röra mig med.

A har hastigt och lustigt stuckit iväg (på jobbresa) till A. Han ringde igår och frågade var den lilla blå resväskan fanns, och jag kunde tala om det – välorganiserad *host host harkel* som jag är. Jag talade dessutom om att han får behålla den, då jag köpte nya väskor förra året. (B har redan fått den större väskan.)

Sommartiden gör mig rejält jetleggad. Jag har nu sovit – som en stock – flera timmar både måndag och tisdag kväll. På det här viset får jag ju ingenting gjort! Jo, mitt i natten, men hur kul är det? 😕

Slasket efter gatan fortsätter. Nu verkar det bli lite kallare väder, så allt snömoset fryser ihop till knaggliga vallar. Mysigt. Eller kanske inte. 🙁

[tags]frissan, rödhårig, resväska, sommartid, slask[/tags]