Dagens outfit, Foto

Dagens outfit x 3

För att riktigt tråka ut er, tänker jag visa dagens outfit på tre olika sätt. Ni ska slippa rösta om vilken ni gillar bäst, men det gör inget om ni säger något i kommentarerna. :mrgreen:

image

Först med både sjal och kofta. Koftan är en gammal favorit, sjalen en ny(-are). Det är kallt på morgnarna, så det är svårt att välja hur många lager jag ska klä på mig. Viktigt vetande: kjolen är en aning kortare – man ser mina knän – men vinkeln på kameran och det styva tyget gör att den ser längre ut på bilderna.

image

Jag tog av sjalen inför nästa foto. Det är fortfarande mycket svart (som jag inte gillar, utan istället försöker undvika) i klädseln. Ett levande exempel på att man inte ser smalare ut i svart. 😉

image

Till sista fotot åkte även koftan av. Mer än så tänker jag inte klä av mig för att visa er, jag vill ju inte skrämma bort mina få läsare. 😆

Själv tycker jag att alla tre kombinationerna funkar, men det var väldigt skönt att slippa kofta och sjal på sista fotot. Jag är så less allt vad koftor heter, speciellt när nu våren börjar värma luften någon dag då och då, så jag kan ta av koftan och bara ha kortärmat.

Mest av allt längtar jag tills jag kan börja gå barfota i tofflor/flipflop/sandaler igen och det inte är halkigt. Halkan är en pest och en pina!

[tags]dagens outfit, kofta, sjal[/tags]