Allmänt, Foto

Söndagsnöje

image

Hupp! Jag hade knappt hunnit slå upp mina ljusblå, och brygga mig dagens första mugg kaffe, så kom A med tillhörande kompisar T och D. Det skulle skruvas i mitt garage. (Som ni ser, skruvades det även utanför garaget.) Ja, ja. Gossarna var tidiga att komma hit, och blev följaktligen tidiga att åka härifrån också.

När de åkt, tänkte jag slänga igång middagen – i god tid – då jag hade planer att överraskningsbjuda in syrran med tillbehör efter deras besök hos farsan. Ha! Jag hade precis slagit igång spisen, så kom de in genom dörren! Bara för att de alla andra gånger brukar vara till farsan efter lunch, så passade de idag på att åka dit före lunch. Så gick det med de middagsplanerna. Nå, jag kan ringa A och/eller göra matlådor för den kommande veckan.

Tvätten står som spön i backen idag. Inomhus, förstås, då jag inte tar mig till torkvindan än. Dessutom är det lite för kallt för att torka tvätten ute redan nu. Herregud, isen har inte gått än! Det roliga med att tvätta är att det luktar så gott i hela huset, då sköljmedelsdoften sprider sig uppför källartrappen. (Dessutom har jag tagit upp ren & torr tvätt, som mellanlandat i hallen, och den doftar också.) (Tvätten, inte hallen.)

Jag har sparat de senaste två avsnitten av ”Mördare okänd” osedda, för att kunna se dem direkt efter varandra. Annars hinner jag glömma vad som hänt i förra avsnittet. Alltså, alla mord delas upp i del 1 & 2, och del 2 kör alltid igång utan resumé, så jag kan ha glömt vissa viktiga saker från veckan innan.* Nu ska jag väl hänga med i handlingen, om jag ser dem i följd!

Har ni blivit lurade idag? Det är ju 1:a april, men jag har klarat mig hittills. Tror jag.

[tags]garage, söndagssstek, tvätt, Mördare okänd, 1:a april[/tags]

*) Det är ju inte den enda deckarserien jag följer, för att uttrycka det milt, så jag blandar ibland ihop händelser och/eller personer. För att inte tala om att jag läser en pocket och lyssnar på en ljudbok – deckare, de också. Och snart har jag en oläst e-bok i mobilen igen, bara jag kommer på en titel/författare jag vill låna.