Allmänt, Foto, Katter

Ovanligt

image

Det är en ovanlig kväll ikväll. Jag har inte somnat tidigt framför TV:n, utan har istället först sorterat in och ur papper i pärmar (måste ju göra sådant här hemma också, någon gång emellanåt), för att sedan diska jättedisken jag samlat sedan förra veckan. Varför gör jag inte sådant under helgerna? 😕 (Svar: för att jag tvättat och tagit hand om torr tvätt mellan allt mitt TV-tittande.)

Lite svårt att skriva ikväll, då jag har en fluffig typ som ormar sig bredvid tangentbordet och har en väldigt okliad mage. 😉 Hon är dessutom full av tovor i pälsen, så jag måste ringa tant Veterinären och boka klippning. Med lite tur kommer jag ihåg att göra det imorgon bitti, på den ynka timme de har telefontid, och med ännu större tur får jag en klipptid i övermorgon.

Jag ska bikta mig lite grann: jag har beställt skor online. Lång historia, men jag tror åtminstone ett av paren passar. Annars får jag väl skicka tillbaka och byta storlek, alternativt få tillbaka pengarna. Vi får väl se hur det går.

Oj, nu blev det nästan catfight framför näsan på mig! Någon inkräktade på skrivbordet, som bara är stort nog åt en katt i taget (precis som dubbelsängen bara rymmer en katt åt gången). Det viftades lite tassar och öron lades bakåt, men Den Lilla Feta gav sig först. Sedan hoppade även fluffet ner från bordet, och nu kramas de högljutt på mattan bakom mig…

[tags]sortera papper, handdisk, tovor i pälsen, skor, catfight[/tags]

2 kommentarer på “Ovanligt”

  1. Hej, nu får du ta o lägga upp före och efterbilder på fluffisen! Och fetknoppen också förstås, innan du sätter honom på diet o efter sommaren när han bara käkat morötter !
    Vi hyr vårt lilla hus, därför är det inte aktuellt att bygga någon altan. Vi måste hitta andra lösningar som inte kostar skjortan. Nu har vi hittat vindskydd i tyg, såna man kan ha på stranden, som man förankrar med rep. Inte så vackert kanske, men praktiskt, 5 meter långa o kostar en femhundring.
    Glad påsk !

    1. Vi får väl se om jag kommer ihåg före- och efterbilder. Jag brukar komma ihåg dem först efteråt, och då är det inte lika roligt. 😉

      Kul att det löst sig med vindskyddet! Det var en bra lösning! 🙂

Kommentarer är stängda.