Allmänt, Foto

Påskägg

image

Det dök upp ett påskägg i jobbets fikarum idag. Som tur var – jag ska ju (försöka) hålla mig från socker – hann alla andra gräva i sig de goda godisarna innan jag såg ägget. Då var bara de dåliga gotterna kvar. Hårda och salta – uäck!

Nu väntar eldprovet. Jag måste köpa hem godis, så jag har åt eventuella påskkärringar som börjar dyka upp fr o m imorgon. Återstår att se om jag klarar mig utan att slita upp påsarna och äta allt själv… (Lösgodis är totalförbjudet, för det hinner jag ”provsmaka” så många bitar ifrån. De påsarna är ju redan öppnade.)

Sedan har jag drabbats av en snudd på obetvinglig lust att baka något gott till påsk. 😯 Jag – som aldrig bakar! Det är gottegrisen i mig som triggar igång sötsuget, så jag försöker låta bli. Men nog skulle det vara gott med t ex hembakta muffins eller småkakor…

[tags]påskägg, godis, påskgummor, hembakt[/tags]

4 kommentarer på “Påskägg”

Kommentarer är stängda.