Allmänt, Foto

Skor

image

Ni minns de där små tavlorna som sa: ”Lycka är…” och så något gulligt efter (med bild på det lilla knubbiga paret)? I det här huset är lycka just nu att båda paren skor jag beställde online  passade! 😆

De svarta är Scholl och de är lite hårdare i konsistensen, men kommer att bli favvisar när jag gått till dem (har haft ett par förut). De röda är Ara, ett märke som uppskattas av oss med breda fötter. Att de dessutom är mjuka som sammet i både remmar och sulor gör inte saken sämre…!

Nu väntar jag bara på att det ska bli isfritt och torrt runt gård och gator, så jag kan börja använda dem utomhus!

UPDATE
Hoppsan! Först nu, flera dagar senare, kommer jag ihåg att de små tavlorna jag nämnde i början av inlägget sa: ”Kärlek är…” Sorry.

[tags]skor, Brandos, Scholl, Ara[/tags]