Allmänt, Foto

Aprilväder

image

Det blev typiskt aprilväder idag. Efter strålande sol under större delen av dagen, började det plötsligt hagla!?! (De små vita kornen på trappen – och ett på madamens rygg – är faktiskt hagel.) WTF!?! Precis när jag blivit långledig, efter en halv dags slit.

Påsken står för dörren. Jag bunkrade godis igår och hoppas innerligt att det dyker upp – minst – ett gäng påskgummor. Annars måste jag offra mig och äta upp allt själv, och det var verkligen inte meningen. För säkerhets skull köpte jag inte-så-gott-godis (i mitt tycke, alltså) för att inte frestas i onödan.

[tags]aprilväder, påsk, påskgummor, godis[/tags]

2 kommentarer på “Aprilväder”

 1. Idag har det inte vare sig snöat eller haglat…ännu. Igår kom några flingor trots solskenet, när jag var ute och promenerade. Det är typiskt aprilväder, och jag fasar för bakslagen, dvs en dm snö och elände när man går och hoppas att vintern är över. Så är det ju varje år men varje gång det händer blir jag nedstämd.

  Det gäller att se förbi dessa bakslag och se fram emot vår och sommar.

  Hos oss brukar inga påskkärringar komma, tur det. Jag vill äta mitt godis själv!

  Glad Påsk!

 2. Hagelskurar brukar inte vara så länge, och tur är väl det!

  Klockan är nu 21:37 och inga påskkärringar har dykt upp än… Jag ska ändå inte slita upp godispåsarna, då det kan drälla påskkärringar hela påsken – de brukar inte alltid komma på rätt dag.

  Glad påsk, du också!

Kommentarer är stängda.