Allmänt, Foto

Middagsdags

image

Jag VET att jag inte dukade fram någon katt.

Så var det äntligen dags för Den Efterlängtade Laxen Med Romsås! Båda juniorerna har ivrigt frågat efter den redan igår. Ja, jag har också längtat. 😉

Dagen har varit solig, men inte så jättevarm. På läsidan av huset, i solsken, har det varit läge att knäppa upp jackan, men annars har det varit kallt. Lite synd, då isen på min gård inte tinar i kylan. Det hjälper inte med solsken när det blåser kalla vindar. Jag har försökt sanda på de värsta ställen, men börjar nu ha slut sand.

Vi har en lugn och stillsam påsk i år, juniorerna och jag. Inget hallaballoo för någon av dem, såvitt jag vet, utan vi slappar mest framför TV:n – B och jag här hos mig, A oftast hemma hos sig. Jag tog mig till affären idag för att fylla på sådant som haft strykande åtgång, men annars har jag bara varit hemma.

Det känns lite som att jag bara diskar och lagar mat och diskar ännu mer, men jag har en bra bok att lyssna på medan jag gör det. Det är en av Harlan Coben, men jag har glömt bort vad den heter. Spännande är den, i alla fall!

[tags]lax med romsås, isigt, hemma, Harlan Coben[/tags]

2 kommentarer på “Middagsdags”

  1. Vad menar du med att du diskar? När jag hade katt så skötte Gazzy den biten. Hon var en hushållsnära kisse.

    1. Så länge jag inte får göra RUT-avdrag för katternas framfart i disken, så sköter jag den själv.

Kommentarer är stängda.