Allmänt, Dagens outfit, Foto

Fredagen den 13:e

image

Så här har jag klätt upp mig idag, fredagen den 13:e april, detta nådens år 2012. Ja, ja – vi är ett gäng som ska åka till L direkt efter jobbet (vi måste faktiskt stämpla ut fem minuter tidigare) för att se Claes Malmberg Still Alive. Jag hoppade i den här ”gamla trasan”, plockade på mig den svarta boleron som hör till, redan i morse – och sedan var jag klar.

Jag hinner inte hem för att byta om, utan har fått vara glammig hela dagen. Det är bara det röda läppstiftet som saknas, för det ligger i en annan handväska än den jag fick med mig i morse… (Titta för all del inte på de grymt oglammiga skorna, utan låtsas som att jag har på mig mina nya snygga ballerinor istället! Jag har fått hem dem ett varv, provade dem och de var för stora ❗, så jag har skickat tillbaka för att byta till mindre.)

Jag ska vara ”reseledare”. Stackars satar, som tvingas åka med mig! Mina talanger för att gå vilse, glömma tiden, se åt fel håll, etc, är oslagbara – fråga C som följde med mig till G för ett par år sedan… Nå, vi har hela helgen på oss att hitta hem efter strapatserna, och det är inte första gången vi är till L för någon av oss. Vi ska se showen på ena sidan av gatan, och innan dess hinner vi äta på andra sidan gatan. Jag ska nog inte lyckas förstöra så mycket. :mrgreen:

[tags]fredagen den 13:e, Claes Malmberg Still Alive, ballerinor, reseledare[/tags]