Allmänt, Foto

Vila

image

Jag vilade fötterna en stund efter shoppingrundan jag gjort i L på lördagen. Tänk, jag skulle bara fara och hälsa på A och M, tillsammans med B och J – och ändå hann jag shoppa lite! Jag, som inte skulle ha något! Nu kom jag hem med två påsar fyllda med ”ingenting”. Vet inte riktigt hur det gick till… 😉

A och M har en fin lägenhet, trots att läget kanske inte är det bästa. Just nu är dessutom badrummet under renovering, så de får använda den garderobsstora gästtoaletten, samt gå och duscha i en annan lägenhet (?). Trots att utsikten från köket var rätt in i gaveln på huset bredvid, så var läget rätt bra. En hörnlägenhet ger inte grannar bakom varenda vägg.

Söndagen blev verkligen vilodag. Först sov jag länge, sedan har jag inte gjort mycket. Hade mat att värma, så jag behövde inte ens stå vid spisen. Planen var först att gå och handla under dagen, men jag kunde skjuta upp det till imorgon, då jag ändå (vecko-) handlar på måndagar.

A kom förbi och vi hjälptes åt att sova framför TV:n. 😉 Vädret är soligt, men kallt och blåsigt. OK, jag ska inte klaga – nu är det inte minusgrader längre. Jag får väl skylla mig själv som satt undan vinterjackan.* Egentligen skulle jag behöva rensa bland allt som hänger i hallen, bara för att ”få undan vintern”.

[tags]shopping, lägenhet, vilodag, veckohandla, vinterjacka[/tags]

*) Den har flyttat ner i tvättstugan och blir förhoppningsvis tvättad innan jag börjar söka efter den i höst.